Home

Grădinița „Albinuțele”

Grădinițe

Nivel: preșcolar

Program grădiniță: 07.30 – 17.30

Capacitate: 9 grupe

Număr copii în grupă: 23

Număr educatoare: 18

Mese: mic dejun, prânz, 2 gustări (contra cost)

Dotări:

  • 9 săli cu triplă funcționalitate;
  • 1 cabinet medical cu izolator;
  • bucătărie proprie;
  • centrală;
  • spațiu de joacă exterior.

Cursuri opționale: dezvoltare motrică (gratuit) și limba engleză (contra cost  și gratuit pentru cazurile sociale).

Despre Grădinița „Albinuțele”

Este o grădiniță modernă, deschisă în octombrie 2015, care funcționează în clădire nouă, cu parter și două etaje.

Are înscriși 210 copii, repartizați în 9 grupe, conform nivelului de vârstă. De educarea lor se ocupă 32 de angajați, dintre care 18 educatoare, 8 îngrijitoare, 2 bucătărese, o asistentă medicală. Securitatea este asigurată de pază proprie, plus camere de supraveghere la exterior.

Sălile de grupă au triplă funcționalitate (masă, somn și activități), sunt amenajate modern, cu mobilier multifuncțional, în culori vesele.

Pe lângă cele 9 săli de grupă, avem un cabinet medical, o bucătărie, vestiare și grupuri sanitare. Grădinița Albinuțele dispune de centrală proprie, astfel încât nu rămânem niciodată în pană de apă caldă sau căldură.

În ceea ce privește activitățile didactice, copiii sunt pregătiți pentru școală și pentru viață folosindu-se strategii didactice moderne, bazate pe joc, care le încurajează curiozitatea, creativitatea, încrederea în forțele proprii, capacitatea de socializare. Concret copiii fac cursuri de mișcare motrică, engleză,

Programul de funcționare este unul prelungit de la 7.30 – 17.30. În tot acest timp, copiii primesc două mese principale și două gustări, preparate în bucătăria proprie.