Home

Grădinița Nr. 94

Grădinițe

Nivel: preșcolar

Program grădiniță: 07.30 – 17.30

Capacitate: 12 grupe

Număr copii în grupă: 23

Număr educatoare: 24

Mese: mic dejun, prânz, 2 gustări (contra cost)

Dotări:

  • 12 săli cu triplă funcționalitate;
  • izolator;
  • bucătărie proprie;
  • centrală;
  • spațiu de joacă exterior.

Cursuri opționale: limba engleză (gratuit) și dans (contra cost).

 

Grădinița Nr. 94

Adresa: Str. Târgu Neamț, nr. 4

Telefon: 021 413 35 74

E-Mail: gradinita94@yahoo.com

Director: Mihaela Gheorghe

Website: http://gradinitanr94.ro/

Despre Grădinița Nr. 94

Un mediu ca acasă, în care copilul are parte de înțelegere, căldură, răbdare, empatie și dedicare din partea colectivului. Asta oferă Grădinița nr. 94 celor circa 270 de prichindei care îi trec zilnic pragul. Sunt împărțiți în 12 grupe și petrec împreună cu cele 24 de doamnele educatoare de la 7.30 la 17.30.

În tot acest timp, au două mese principale și două gustări, dorm la amiază, iar în restul timpului fac tot felul de activități menite să-i învețe, să-i pregătească pentru școală, pentru viață.

Programul educațional cuprinde educarea limbajului, începuturi în aritmetică și misterul numerelor, dezvoltare emoțională, socială și personală, înțelegerea și descoperirea lumii din jurul nostru, arte plastice, sport etc. Activitățile opționale includ limba engleză și dans modern.

Grădinița 94 este situată într-o oază de verdeață, în apropierea parcului Drumul Taberei, într-o zonă frumoasă, sigură, ferită de strada principală. Are o curte generoasă, dotată cu echipamente de joacă specifice vârstei preșcolare, iar sălile de grupă sunt mari, luminoase, amenajate cu mobilier modern. Avem centrală și bucătărie proprie, unde pregătim mesele copiilor.

Grădinița nr. 94 a funcționat încă din 1971 în incinta Liceului Pedagogic, iar datorită numărului mare de elevi și a necesității existenței unei unități preșcolare în care să se desfășoare practica pedagogică, în 1972 a fost construită clădirea actuală, special pentru prichindeii de grădiniță.