Home

Școala Gimnazială „Sfânta Treime”

Lucrări de reabilitare finalizate

Școala Gimnazială „Sfânta Treime”

Str. Ghirlandei, nr. 7

Școala Gimnazială ,,Sfânta Treime” a fost consolidată, reabilitată și modernizată, în perioada 2019-2020.  
Clădirea cu valoare istorică, ridicată în anul 1969, având parter și două etaje, era încadrată în clasa II de Risc Seismic. Acum este sigură, frumoasă și modernă!


Alături de consolidarea structurii de rezistenţă a clădirii, a fost înlocuită tâmplăria PVC cu tâmplărie din aluminiu, a fost refăcută și izolată terasa, înlocuit sistemul actual de distribuţie a agentului termic, toate pentru sporirea confortului şi siguranţei elevilor.
Lucrările de modernizare la interior au cuprins: înlocuirea pardoselilor, refacerea pereților și înlocuirea ușilor vechi cu unele tratate ignifug. Grupurile sanitare au fost dotate cu echipamente moderne, iar la parter a fost amenajat un grup sanitar special pentru persoanele cu dizabilități.
Toate sălile de curs au fost dotate cu table inteligente, videoproiectoare, laptopuri și conexiune la internet de mare viteză. Laboaratoarele au fost dotate cu aparatură și materiale de ultimă generație. 


Lucrările au fost terminate la sfârșitul lunii august 2020, iar în septembrie, elevii și-au reînceput activitatea în noul corp modernizat.